Personeelszaken

HR Center voorziet bedrijven in advies, ondersteuning en oplossingen betreffende alle personeelsgerelateerde vraagstukken en alle kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht.

HR Center levert specialistisch en betaalbaar maatwerk in alle voorkomende kwesties, kortom, uw eigen afdeling personeelszaken 'in huis'

Heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail info@hr-center.nl of op telefoonnummer 043 -720 09 20.

 

Tijdelijk

Capaciteitstekort binnen uw organisatie?
HR Center levert u tijdelijk een HR professional voor tijdelijke ondersteuning als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap, piekmomenten of in de vakantieperiode.

Maatwerk

Regelmatig personeelsvraagstukken, maar geen HR functionaris in dienst?
HR Center levert maatwerk, afgestemd op uw wensen en eisen, voor een vaste dag of enkele dagen in de week tot enkele dagen per maand.

Individuele opdracht

Heeft u een specifieke opdracht, bijv. het inzetten van een outplacement traject, re-integratie spoor 1 en 2, werving en selectieproces, opstellen van een personeelshandboek, professionalisering personeelsbeleid, reduceren ziekteverzuim, muziektherapie bij burn-out, teambuilding, optimalisatie arbeidsovereenkomsten en personeelsdossiers conform de nieuwe Wet werk en zekerheid?
HR Center levert u voor de duur van de opdracht een HR professional.

Volg ons op social media