Arbeidsrecht en Ontslagrecht Limburg

Hèt HR Center biedt uitkomst! 

Op zoek naar Arbeidsrecht en Ontslagrecht in Limburg? Het HR Center biedt uitkomst! Onze professionals hebben jarenlange ervaring met Arbeidsrecht en Ontslagrecht en kunnen al uw vraagstukken beantwoorden en, indien gewenst ook voor u uitvoeren of oplossen. Het HR Center werkt enkel met erkende en betrouwbare specialisten die hun vak verstaan. 

Arbeidsrecht

Advies en ondersteuning in de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, (dreigende) arbeidsconflicten, reorganisaties, faillissementen, ontslagzaken, re-integratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, disfunctionerende en/of zieke werknemers, diverse bedingen, CAO, overgang van onderneming, Arbo e.d.

Uurtarief

Wij werken op basis van een vooraf met u overeengekomen uurtarief exclusief BTW.

Maatwerk

HR Center hanteert één vast tarief, vooraf overeengekomen.

Vrije advocaatkeuze (DAS - ARAG)

Dat wil zeggen, als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dat u zelf een advocaat/jurist kunt kiezen en dat de kosten van deze advocaat/jurist, binnen redelijke grenzen, door de rechtsbijstandverzekeraar vergoed moeten worden. Let op, alle werkzaamheden (buitengerechtelijk) met als doel tot een oplossing in der minne, worden niet te allen tijde door de rechtsbijstandsverzekeraar vergoed, enkel als partijen daadwerkelijk procederen. We zullen vooraf de algemene voorwaarden van betreffende rechtsbijstandverzekering met u doornemen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

Voor particulieren bestaat de mogelijkheid om een beroep te doen op de door de overheid gefinancierde hulp van een advocaat (rechtsbijstand). U bent in alle gevallen éénmalig een eigen bijdrage verschuldigd waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rvr.org.

Volg ons op social media